Servicii

Proiectare

Datorita acestui servicu, clientii nostri beneficiaza de suport tehnic calificat, reusind astfel sa primeasca solutia potrivita nevoilor lor, customizata 100% situatiei date. Toate acestea sunt realizate astfel incat TRAPELE DE FUM sau LUMINATOAREELE DIN POLICARBONAT sa indeplineasca standardele normativelor legilor in vigoare.

Copertinele si Fatadele proiectate de departamentul tehnic, sunt in conformitate cu solicitarile tehnice ale proiectului principal resind in acelasi timp sa aiba o rezistenta crescuta cat si un design curat si inovativ.

Ofertare

Datorita caracteristicilor superioare ale produselor noastre putem eficientiza configuratia ofertei noastre, astfel incat sa oferim clientilor nostri cea mai economica oferta fara a afecta calitatea produselor si a serviciilor.

Prin implementarea proprietatilor produselor noastre in cadrul proiectului initial, putem acoperi solicitarile date prin eficientizarea numarului de Trape de Fum cat si prin utilizarea unor tipuri de policarbonat foarte eficiente din punct de vedere al transferului termic cat si al rezistentei la grindina.

Livrare

Prin serviciul de livrare a LUMINATOARELOR cat si a TRAPELOR DE FUM, firma RokaFlex reuseste sa faciliteze accesul clientilor la toata gama de produse indiferent in ce parte a tarii s-ar afla.

Datorita facilitatilor noastre de livrare, clientii beneficiaza de rapiditate in efectuarea lucrarilor reusind astfel sa realizeze lucrari importante de inchidere intr-un timp foarte scut.

Roka Flex pune la dispozitia clientilor un camion de 7 Tone si unul de 3,5 tone.

Instalare

Firma RokaFlex este o societate orientata in intregime catre suportul clientului. Prin urmare, oferim serviciu complet de instalare si garantare a sistemelor comercializate, seviciu realizat prin echipele proprii de montaj.

RokaFlex dispune de 18 instalatori, fiind una dintre singurele firme din acest domeniu, care ofera serviciile de instalare prin echipe proprii.

Datorita acestei strategii, RokaFlex actioneaza cu foarte multa responsabilitate si constanta in ceea ce priveste relatia cu partenerii sai.

Mentenanta

RokaFlex ofera serviciu de mentenanta, realizand astfel o gama completa de servicii specializate in sustinerea si suportul clientilor.

Fiind Autorizata IGSU in vederea instalarii si verificarii sistemelor de desfumare naturala, firma RokaFlex ofera servicu de mentenanta a trapelor de fum, indiferent de producatorul acestora. Totodata servicul de mentenanta oferit este completat, de verificarea si mentenanta sistemelor de detectie incendiu.