MultiJet


Warning: A non-numeric value encountered in /home/roka/public_html/wp-content/plugins/lightbox-gallery/lightbox-gallery.php on line 564

MULTIJET este versiunea pentru toate anotimpurile a sistemului SMOKEJET , diferenta fiind in cadrul modificat cu clape de ventilatie laterale (comparabil cu MEGAPHEONIX si MEGASTAR), care prevad o buna ventilatie chiar si pe vreme rea. Clapele laterale sunt de asemenea deschise pneumatic sau electric de indata ce lamelele superioare ale obloanelor se inchid din cauza ploii. Mecanismul de inchidere este format din doua arcuri. MULTIJET serveste de asemenea ca ventilator de evacuare a fumului si caldurii. Este singurul ventilator , folosit mai multe scopuri, aprobat oficial pentru folosirea nu numai pe acoperisuri orizontale cat si pe acoperisuri inclinate cum ar fi acoperisurile Northlight.

MULTIJET poate fi produs in latimi si lungimi definite pana la 1,926 x 2,966 mm. Ca si in cazul SMOKEJET, lungimile sunt determinate de latimea obloanelor de 133 mm.
(Lungime= numarul de lamele al obloanelor x 133 mm + 40 mm pentru rama)

trape de fum multijet

trapede fum multijet luminatoare rokaflex

MULTIJET este conform cu DIN EN 12101-2 si VdS 2159 (in functie de specificatii). Declaratia de conformitate EC este expediata impreuna cu produsul.

Domeniul de aplicare:
  • acoperisuri plate
  • luminatoare arcuite
  • acoperisuri Northlight
Caracteristici proiect:

Acelasi tipuri de lamele pentru obloane sunt disponibile pentru MULTIJET ca si pentru SMOKEJET. Clapele interioare sunt in general de 160 mm inaltime si 120 mm lungime.

In functie de localizare si cerinte cea mai potrivita versiune poate fi aleasa in ceea ce priveste diferitele:

  • dimensiuni
  • conexiuni plinta (EUROZARGE(rama)/EUROSOCKEL(plinta)) sau
  • versiuni flansa

[download file=”/wp-content/uploads/fise tehnice/Multijet.pdf” title=”Fisa tehnica Multijet”]