Despre noi

Roka FLEX este o companie specializata in solutii arhitecturale cat si in sisteme de siguranta destinate acoperisurilor, fatadelor si copertinelor, dispunand de:

  • o facilitate de productie bine organizata si tehnologizata
  • un depozit logistic de peste 1400 mp
  • doua camioane propri pentru livrari
  • 5 echipe de instalatori propri, autorizati si 26 de echipe partene
  • Departament propriu de design si proiectare

Avand la dispozitie toate aceste resurse, firma Roka FLEX este capabila sa ofere toate tipurile de
TRAPE DE FUM destinate utilizarii in spatii comerciale, industriale cat si in industria grea (metalurgica). Roka FLEX este partener autorizat RODA EMB PRODUCT, astfel incat este capabila sa ofere ceea mai mare arie activa existenta pe piata 6,06mp pentru trape de fum cat si cele mai specializate solutii pentru diferite tipuri de industrii .
LUMINATOARELE ROKLIGHT pot fi luminatoare continue de mare rezistenta la incaracre si vand sau luminatoare cutate pentru acoperisuri usoare.
FATADELE ROKWALL sunt solutii de fatade in special din policarbonat, menite sa aduca un grad de confort termic ridicat, ofertid in paralel si un transfer de lumina foarte mare, dand astfel posibilitatea utilizarii luminii naturale si economiei de consum energetic.
COPERTINELE ROKPERGOL sunt realizate din diferite tipuri sisteme de profile de aluminiu si policarbonat, capabile sa ofere etanseitate completa impotriva infiltratiilor de apa fara fixari mecanice in placa, cat si sustinere de incarcari mari de zapada si vant pentru deschideri mari .
PERDELELE DE FUM, Roka FLEX comercializeza toate tipurile de cortine de fum executate conform solicitarilor clientilor , atat in ceea ce privele lunigimea latimea cat si viteza de intindere.

ANUL 2014 a insemnat pentru Roka FLEX impunerea in piata de specialitate, realizand :

  1. cel mai mare proiect de TRAPE DE FUM si LUMINATOARE Acoperisul fabricii Str Transmision parte a grupului DAIMLER BENZ. 152 de trape de fum cu o arie activa de 920 mp impreuna cu 3500 mp luminatoare cu capacitate mare de rezistenta la incarcarea, intr-un timp record de 30 zile de lucru efectiv . Antreprenor General Strabag Austria
  2. cea mai mare fatada din policarbonat executata in ROMANIA, 10.000 mp sistem dublu de policarbonat realizat pentru fatada SALII Sporturilor din CLUJ. Antreprenor General CON-A Sibiu
  3. cea mai mare suprafata de copertine aprox 11.000 mp , acoperirea copertinelor statiilor de tren ce apartin trnsonului SIGHISOARA – ATEL. Antreprenor General FCC Spania