7 tehnici simple pentru site -urile web care vând medicamente controlate fără rețetă

7 tehnici simple pentru site -urile web care vând medicamente controlate fără rețetă

CuprinsObținând cum să plătesc mai puțin pentru medicamentele dvs. pe bază de rețetă, legal – CNN să funcționezeCVS -ul nostru – Drugstore online, farmacie, rețete și sănătate … JurnaleGhidul final pentru a obține reumpleri – Tricare

Imagine ați fost vreodată tentat să obțineți medicamentele dvs. de pe un farmacie de pe internet sau un site suplimentar de internet? Unele site -uri web ale farmaciei funcționează în /levitra-generica-pret mod legal și utilizează beneficii, confidențialitate personală, economii financiare de cheltuieli și garanții pentru cumpărarea de medicamente.

FDA avertizează că există multe farmacii online dăunătoare care declară că vând medicamente pe bază de rețetă la costuri profund reduse, de obicei fără a necesita o rețetă. Aceste farmacii bazate pe internet comercializează frecvent medicamente neautorizate, imitație sau altfel riscante în afara garanțiilor respectate de farmaciile acreditate. Multe farmacii online riscante folosesc „fronturile magazinului” fals pentru a semăna cu farmaciile autorizate sau pentru a vă face să credeți că medicamentele lor provin din națiuni cu standarde de siguranță ridicate.

Aceste medicamente ar putea fi falsificate, ar fi dat afară sau altfel dăunătoare pentru tine și membrii familiei tale. Cum puteți spune dacă o farmacie on-line funcționează în mod legitim?

Nu sunt certificate în u.S. și, de asemenea, de către consiliul dvs. de stat al magazinului de droguri. Nu aveți un farmacist certificat în echipă pentru a vă răspunde la problemele dvs. Trimiteți medicamente care arată diferit de ceea ce primiți la farmacia dvs. comună sau apare în ambalaje care sunt deteriorate, afectate, într -o limbă internațională, nu are o dată de expirare sau este epuizată.

Ghidul definitiv pentru medicamentele pe bază de rețetă online – Pew Research Center

Oferiți -vă informațiile către alte site -uri de internet. Aceste farmacii oferă de obicei medicamente care pot fi dăunătoare, deoarece ar putea: să aibă, de asemenea, mult sau la fel de puțin din componenta activă de care aveți nevoie pentru a vă trata boala sau starea.

Conțin componente greșite sau diverse alte substanțe dăunătoare. Componenta energetică a unui produs de medicament acceptat este ceea ce face ca medicamentul să fie fiabil pentru boala sau starea pe care este destinată să o trateze. Dacă un medicament are componente energetice necunoscute, ar putea înceta să lucreze pentru a avea rezultatul dorit, poate avea o comunicare neprevăzută cu alte medicamente pe care le luați, ar putea declanșa efecte adverse periculoase sau ar putea crea diverse alte boli grave, cum ar fi alergii severe.

Există metode pe care le puteți determina un magazin online de medicamente fără riscuri. Aceste magazine de droguri: apelați constant la rețeta unui medic. Dați o adresă fizică și un număr de telefon în u.S. Aveți un farmacist acreditat pe personal pentru a aborda întrebările dvs. Sunt autorizați cu un consiliu de stat al magazinului de droguri. O modalitate suplimentară de a vă ajuta să utilizați un magazin de droguri online fără riscuri și legale este de a examina certificatul magazinului de droguri în consiliul de stat al Sursei de date a certificatului de farmacie, utilizând instrumentul de zonă de pe FDA BE, SAFE, RX Website.

Pur și simplu avem nevoie de rețetă. Când vom avea rețeta dvs., vom lua tratamentul restului. Vom inspecta să vă asigurați că rețeta dvs. este sigură și, de asemenea, fiabilă înainte de a -l trimite prin poștă.

Ce obține reumpleri de rețetă online – Callondoc face?

Actualizat de: Linda J. Vorvick, MD, profesor asociat clinic, Departamentul de Medicină pentru Cordizare, Medicament UW, Colegiul de Medicamente, Universitatea din Washington, Seattle, WA. Revizuit de David Zieve, MD, MHA, supraveghetor medical, Brenda Conaway, supraveghetor editorial și, de asemenea, A A.D.A.M. Grup editorial.